Joosep Palm Eesti meistrivõistlustest, EM-ist ja Xplosionist

25. veebruar 2021 | Uudised, Xplosion Fight Series

Joosep Palm on ilmselt kõige viisakam noor mees maailmas. Sellest hoolimata võitis ta paar kuud tagasi poksi EM-il pronksmedali.

Eesti meistrivõistlused olid esimesed võistlused üle väga pika aja. Ma poksisin viimati enne seda kevadel. Midagi enamat ei oska öelda, kui et head matšid olid. Sain selle tunnetuse jälle tagasi, et minna EM-ile.

EM-i veerandfinaalis Renats Sarovsiga oli kõik mul suhteliselt kontrolli all. Ma teadsin, mis tema plaan on. Ma olen temaga isegi sparrinud varem ja teadsin täpselt, mida tema vastu teha. Ma tundsin end mugavalt ringis, mul ei olnud üldse probleeme ja peale 1. raundi teadsin, et võidan selle matši.

Poolfinaalis Toni Sotiroviga tekkis mul selline probleem, et närveerisin üle enne matši. Matši minnes ei olnud ma mina ise. Sealt ka see kaotus. Ma arvan, et teises riigis või teistel võistlustel ma võidaks teda.

Värskel Xplosionil meeldis mulle väga näha jälle vana Starikovi ringis. Meeldis ka näha Arrot. Nad on selline vanem poksigeneratsioon ja oli suhteliselt huvitav näha, mida nad seal tegid.

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel