Sten Saaremäe ja Zygimantas Linauskas. Fotod: GoodFight/Erlend Štaub

GOODFIGHT FIGHTLANDIL! Aplaus Sten Saaremäele ja tema fännidele! Saaremäe sai punktivõidu

08. juuli 2018 | Fightland, Uudised

7. juulil peeti Pärnus Fightland, kus Sten Saaremäe sai punktivõidu Zygimantas Linauskase üle.

Steni sisenedes tõusis tema fanclub püsti ja plaksutas kuni ringi sisemiseni. Kui kellelegi Fightlandi fännidest tuleks anda medal, siis sel korral elasid kõige valjemalt kaasa Steni ja võimsalt ka Asturi fännid.

Kui Sten pärast matši ütles, et fännid teevad meele härdaks, siis tal päriselt läks ka endal meel härdaks. Sellist südamest tulevat tänulikkust kaasaelamise eest näeb harva.

Sten, vastane oli pikem. Ei heidutanud?

Ei. Mind ei heiduta sihuke asi.

Zygimantas Linauskas

Mis vastasele saatuslikuks sai?

Võib-olla natuke olin teravam löömises ja mõnes kohas ja maas suutsin kontrollida ja võib-olla töötada natuke rohkem kui tema. See tõi võidu. Ausalt tahaks öelda, et ma ei ole 100 protsenti oma esitusega rahul. Võit on võit. Läheme koju. Teeme tööd. Saame paremaks. Tuleme jälle.

Mis sind häirima jäi?

Ma ei löönud nii teravalt, kui ma muidu löön. Maas võideldes natuke jäin mingites kohtades passima, lasin mõnes kohas ohtlikult ennast lüüa. Need on asjad, mida ei tohiks lubada. Selle taseme juures on veel okei, aga kõrgemale minnes enam mitte.

Kuidas sa õpid ja analüüsid enda matše? Täna tuli võit ja võitu tuleb nautida aga mis on järgmised sammud?

Selle matši vaatame kindlasti üle ja analüüsime. Siin oli päris palju vigu. Võtame vead läbi ja parandame neid. Räägime ja arutame treeneritega, kuidas ma saaksin järgmisele tasemele.

Senistest matšidest olid igal juhul sinul kõige valjemat häält tegevad fännid. Mida sa fännidele ütled?

Ma olen alati südamest tänulik. Ma olen emotsionaalne võitleja ja see, et nemad alati saalis on ja mulle niimoodi kaasa elavad, teeb meele härdaks ja on alati kolmas käik mul matši ajal.

Steni treener Ott Tõnissaar, kuidas kommenteerite matši?

Hea matš oli. Mulle meeldis. Steni tehniline sooritus oli komplektne. Võib olla need teravikud ei olnud täna nii teravad. Eks tuli samm-sammult nüüd tagasi ka tulla. Ei olnud niimoodi, et ühes distantsis väga terav esitus ja teises out. Ta on pärast eelmist matši head tööd teinud.

GALERII: Erlend Štaub

Monika Kuzmina

Vaata veel