Viimsi Tigers Gymi võitleja Maikel Astur. Fotod: GoodFight/Erlend Štaub

FOTOD! Maikel Astur peale võitu Themase üle: ma olen öelnud, et saan tšempioniks ja ma saan tšempioniks!

08. juuli 2018 | Fightland, Uudised

7. juulil toimus Pärnus Mirkko Moisari eestvedamisel Fightland, mille peamatšis sai Maikel Astur jagu Hendrik Themasest.

Maikel, uskusid sa lõpuni, et võit tuleb?

Muidugi. Ma tean alati seda. Kõik alahindavad mind. Ma ei tea, millal nad ära lõpetavad selle alahindamise. Ma tõestan ja tõestan ja tõestan ja tõestan. Ma ütlesin, et ma võidan ära. Ma küsisin matši. Ma ütlesin, et ma saan hakkama seal. Keegi ei usu minusse. Mirkko Moisar tegi mind nii maha. Ta on korraldaja, mina fighter. Ta ütleb, et mul on null võimalust. Mind lüüakse ära. Tema sõi oma sõnu. Minul on võidukarikas. Siit ma joon pärast Coca-Colat, sama jagu söön McDonald’sit. Söön kõike, mida saab üldse olla. Nüüd on aeg tähistamiseks.

Maikel Astur

Mis oli kõige olulisem, mis sind võidule viis?

Kristjan Raudsepp, Ivo Pukk, Mairo Astur, Kaido Leesmann, Jevgeni Ovsjannikov, Jürgen Leesmann – kõik terve Fit 360. Kõik koos, Viimsi Tigers ja minu toetajad!

Kuhu edasi?

Edasi minna on mul tiitliteni. Ma tahan tiitleid! Ma olen öelnud, et ma saan tšempioniks ja ma saan tšempioniks. Ma olen selle ala suur noor täht. Ma tulen ja teen kõigile veel. Mina olen tulevik.

Kuidas sa võitu täna tähistad?

Arvatavasti panen 40 euri McDonalds’is magama. Siis homme võtan arvatavasti kas Pizzakioski või Peetri pitsa. Kindlasti mitu liitrit kokat. Tahaks juua Mac’i kirsikokat. Kindlasti McFlurrysid jõhkralt. Kõike head, mis saab, kõik söön ära.

Mida sa fännidele ütled?

Mul ei jätku tänusõnu. See toetus on ikka imeline! Ma pole sellist asja varem näinud. On nii raske tulla siia matšile, kuna nii palju oli mõtteid, et Themas on tugev. Ta on Eesti tipp. Raske oli, aga usk endasse… See, kui treenerid mind rahustavad enne fight’i, on midagi imelist. Nagu nägite praegu, pidas taktika vett, kõik toimis. Ma ei oska midagi öelda. Ma olen nii õnnelik, et mul ei ole sõnu lihtsalt.

Kuidas sa Themast kommenteeriks?

Täielik gängster, sõdalane! Mul ongi ainult häid sõnu. Nägite meest, ta oli üleni verine ja tuleb edasi. Ta on üleni verega kaetud esimesest raundist peale. Ta tuleb ja tuleb ja tuleb ja tuleb ja ei anna alla. Mul on nii kõva respekt ta suhtes. Ta motiveeris mind. Aga ma ütlesin, et võidan ja ma võitsin!

GALERII: Erlend Štaub

Monika Kuzmina

Vaata veel