Loe Habib Nurmagomedovi juttu pärast värsket tiitlimatši täispikkuses!

28. oktoober 2020 | Uudised

Habib Nurmagomedov alistas 24. oktoobril UFC tiitlimatšis Justin Gaethje ja teatas seejärel, et lõpetab karjääri. Toome ära tema jutu peale matši täispikkuses, sest see võttis meil pisarad silma.

„Aitäh nendele inimestele, kes on minu kõrval olnud ja ka minu isale, kes on minuga olnud rohkem kui 10 aastat. Täna ma tahan öelda, et see oli minu viimane matš ja ei ole võimalustki, et ma tuleksin siia isata. Peale seda, mis juhtus minu isaga, ma lubasin emale, et täna oli minu viimane matš. Ma andsin oma sõna ja ma pean sellest kinni. Mul on UFC-le ainult üks palve: et te paneksite mind pound for pound edetabelis esimesele kohale, sest ma olen selle ära teeninud, UFC meister kergekaalus. Tahan veel kõiki tänada ja loomulikult ma ei unusta kedagi. Tänan teid kõiki üle maailma, kes kannatasid pandeemia all! Aitäh, Justin, kes sa mind 2019. aastal väga palju aitasid! Ma tean, et sa oled hea inimene. Ma tean, kuidas sa enda inimesi hoiad. Ma tean palju asju sinust tänu sinu vanematele. Me ei tea kunagi, mis võib homme juhtuda. Aitäh kõigile! Aitäh treenerile, minu tiimile! Täna on UFC-s minu viimane matš.”

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel