Marko Lõhmus. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Marko Lõhmus. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

VIDEO I Marko Lõhmus Star FMi hommikuprogrammis: mina ennast seal poksiringis ette ei kujutaks

10. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

Star FMi hommikuprogrammi külastasid täna, 10. oktoobril võitlusõhtu Yakuza Fight 7 CONTENDERS üks peakorraldajatest Jakov Peterson ja võitlussportlane Markko Moisar. Kui muidu on hommikuprogrammi üheks saatejuhiks Andres Puusepp, siis täna oli tema koha üle võtnud Marko Lõhmus.

Marko rääkis Jakovi ja Markko intervjuu vahepeal GoodFight`ile, et poks on midagi, millest ta pole päris lõpuni aru saanud. „Tean, et mina ennast seal poksiringis ette ei kujutaks. Tõenäoliselt pean kellelegi haiget tegema, mis ei ole minu loomuses,“ kommenteeris ta, lisades, et haiget tegemine on midagi sellist, mida ta üldse teha ei tahaks.

Tean, et mina ennast seal poksiringis ette ei kujutaks. Tõenäoliselt pean kellelegi haiget tegema, mis ei ole minu loomuses.

Marko Lõhmus. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Marko Lõhmus. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Ka ei tahaks mees ise haiget saada. „Sellepärast tulekski aru saada, et see on ikkagi sport. Püüame sellest aru saada. Meil on pool intervjuud veel ees, võibolla saame teada,“ viitas ta sellele, et ehk saadakse intervjuu käigus aru ka poksi tegelikust loomusest.

Marko Lõhmus. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Mis on aga esimene küsimus, mida võiks Marko meelest esitada võitlussportlasele või võitlusspordist rääkivale kõneisikule? Marko vastas, et nii nagu nemadki hommikuprogrammis Jakovilt ja Markkolt esimesena küsisid, on selleks küsimus, et mis on poksi ja lihtsalt kaklemise vahe. „Tegelikult ei ole siin midagi skeptilist. Üldse ei suhtu poksi eelarvamusega, pigem, et seda mõista ja aru saada,“ selgitas ta.

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel