Võitlusspordi tippsündmus Yakuza Fight 7 – kes kroonitakse 4-mehe turniiril võitjaks kaaluklassis -80 kg?

08. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

12. oktoobril toimub Tallinnas, Kalevi Spordihallis, kauaoodatud Yakuza Fight 7 – CONTENDERS. Võitlusõhtu üheks kõige oodatumaks sündmuseks on kaks 4-mehe turniiri lahingut, millest üks toimub kaaluklassis -80 kg. Omavahel võtavad mõõtu andekad ja kogenud võitlejad, kes esindavad Eestit, Tšehhit, Leedut ja Soomet. Uue tulijana astub selles turniiris ringi Leedut esindav Ricardas Kulis, kes sai endale koha viimasel hetkel võitlusest välja jäänud Rytis Lekyse asemel.

-80 kg turniiril osalevad:

Marko Šults (Eesti)

Eesti võitleja Marko Šults astub kodupubliku ees ringi, esindades Leader Muay Thai Estonia klubi. Šults on üks kogenumaid võitlejaid selles kaaluklassis, omades 24 professionaalse matši kogemust, mille seas kuulub talle 14 võitu, sealhulgas 7 võitu on ta saavutanud nokaudiga. Tema saavutuste hulka kuulub ka Eesti kikkpoksi meistritiitel 2019. aastal. Šults on paremakäeline võitleja, ta kaalub 80 kg ning on 185 cm pikk.

Ricardas Kulis (Leedu)

Ricardas Kulis on Leedut esindav võitleja, kes treenib Sparta Fight Gymis Andrius Sipaila juhendamisel. Kulisel on selja taga 10 professionaalset matši, millest ta on võitnud viis, sealhulgas kolm nokaudiga. Tema karjääri tipphetkeks on WAKO maailmameistrivõistluste 5. koht. Kulis on paremakäeline võitleja, ta on 180 cm pikk ja kaalub 80 kg.

Magamed Gadiev (Soome)

Soomet esindav Magamed Gadiev on noor, 19-aastane võitleja, kes treenib Deo’s Muay Thai klubis Deo Phetsangkhat juhendamisel. Kuigi Gadievi karjäär sai alguse alles 2021. aastal, on ta juba näidanud oma oskusi, võites Soome meistritiitli. Gadiev on 193 cm pikk vasakukäeline võitleja.

Pavel Šach (Tšehhi)

Tšehhit esindav Pavel Šach on rahvusvahelise kogemusega võitleja, kes on oma senise karjääri jooksul osalenud 31 professionaalsel matšil, millest on ta võitnud 20, sealhulgas 13 nokaudiga. Šach on Wako PRO tšempion ja Poola K-1 ISKA meister. Lisaks on ta Muay Thai amatöörtšempion ja Wako World Grand Prix tšempion. Šach kaalub 80 kg.

  • Yakuza Fight 7 – CONTENDERS toimub juba 12. oktoobril Tallinnas, Kalevi Spordihallis. Lisaks -80 kg ja -71 kg kaaluklassi 4-mehe turniiridele toimub samal õhtul ka K-1 Pro Fighti -63,5 kg ja -81 kg kaaluklassides. Piletid on saadaval Piletitasku veebilehel.
GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel