Foto: ekraanitõmmis

VIDEO! Kuidas näeb välja Yakuza Fight 7 võistlejate vastuvõtt Tallinna lennujaamas?

07. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

Lennujaamas on tavapärane, et maanduvad reisijad tõttavad kiirelt edasi oma sihtkohtade poole. Kuid peagi on Tallinna Lennujaamas ees ootamas eriline hetk, kui saabuvaid Yakuza Fight võitlejaid tervitatakse mitte ainult suure austuse, vaid ka erilise mugavusega, mis on nende saavutuste vääriline.

Lux Transfer, luksusautode transfeeriteenuse pakkuja, on võtnud oma südameasjaks tagada, et sportlased tunneksid end siin kohe maandumisel teretulnute ja väärikalt kohelduna. „Sportlased, kes võistlevad rahvusvahelistel areenidel ja tulevad Eestisse, väärivad tipptasemel teenindust. Ja see algab juba lennujaamast,“ sõnas Lux Transfer esindaja Amil Gasõmov. „Kui võistlejad saabuvad Tallinnasse, on oluline, et nad tunneksid end eriliselt ja nende vastuvõtt oleks samal tasemel kui nende pühendumus spordile. Meie eesmärk on pakkuda seda austust ja mugavust alates hetkest, mil nende jalg astub Eesti pinnale.“

Sportlased, kes võistlevad rahvusvahelistel areenidel ja tulevad Eestisse, väärivad tipptasemel teenindust. Ja see algab juba lennujaamast.

Amil Gasõmov. Foto: ekraanitõmmis

Amil Gasõmov. Foto: ekraanitõmmis

Austus on oluline nii spordis kui ka teistes valdkondades

Gasõmov rõhutas, et väikesed detailid on need, mis loevad – puhas ja mugav auto, personaalne suhtlemine ja tähelepanelik teenindus. „Kui sportlane tuleb lennult, siis tihtipeale vajab ta kohe joogivett või lihtsalt mugavat atmosfääri, et veidi lõõgastuda. Meie ülesanne on need vajadused täita ja näidata, et neid koheldakse siin sama kõrgelt või veelgi enam kui mujal maailmas.“

Kui sportlane tuleb lennult, siis tihtipeale vajab ta kohe joogivett või lihtsalt mugavat atmosfääri, et veidi lõõgastuda.

Monika Kuzmina. Foto: ekraanitõmmis

Monika Kuzmina. Foto: ekraanitõmmis

Lux Transfer hoolitseb ka selle eest, et võitlejatele vastu minnes oleks kõik professionaalselt korraldatud. Autojuht ootab sportlasi lennujaamas nimesilt käes, et saabuja leiaks hõlpsasti õige juhi üles. Lisaks sellele on igal sõidul arvestatud klientide soovidega, olgu see muusikavalik või sõbralik vestlus. “Kliendiga suheldes on oluline olla viisakas, professionaalne ja tähelepanelik. Mõnikord soovivad nad rahu ja vaikust, teinekord aga head vestlust,” selgitas Gasõmov.

Kliendiga suheldes on oluline olla viisakas, professionaalne ja tähelepanelik. Mõnikord soovivad nad rahu ja vaikust, teinekord aga head vestlust.

Amil Gasõmov. Foto: ekraanitõmmis

Amil Gasõmov. Foto: ekraanitõmmis

Oma transfeerivaldkonnas töötamise aja jooksul Saudi Araabia ministri ja Eswatini printsessi sõidutamisega kokku puutunud Gasõmov ise on varasemalt ka võitlusspordiga tegelenud ning rõhutab, kui oluline on austus selles valdkonnas. „Tõelised võitlejad austavad alati oma treenereid ja vastaseid – see on võitlusspordi eetika. Sama kehtib ka meie teeninduses – iga klient, sealhulgas sportlane, väärib austust ja personaalset lähenemist. Me hoolitseme selle eest, et nad tunneksid, et me väärtustame neid,“ lisas ta.

Tõelised võitlejad austavad alati oma treenereid ja vastaseid – see on võitlusspordi eetika.

Amil Gasõmov. Foto: ekraanitõmmis

Amil Gasõmov. Foto: ekraanitõmmis

Vastuvõtukogemus kui Eesti maine kujundaja

Eesti on tuntud kui riik, mis suudab korraldada tipptasemel rahvusvahelisi spordiüritusi, ja seda kuvandit toetab ka igapäevane hool ja tähelepanu, mida sportlastele osutatakse. Nii nagu sportlased peavad andma endast parima võistlusringis, teeb Lux Transfer kõik selleks, et tagada nende teekond Tallinna lennujaamast hotelli ja võistluspaigani võimalikult sujuvaks ja mugavaks. See loob Gasõmovi sõnul esmase positiivse kuvandi Eestist kui võõrustajariigist.

Foto: ekraanitõmmis

  • 12. oktoobril Tallinna Kalevi Spordihallis toimub Yakuza Fight 7 CONTENDERS toob kokku võitlejad eri riikidest, on Eesti võitlussporti panustav tippüritus, kus on oodata kõrgetasemelisi ja põnevaid lahinguid. Võitjad saavad endale kõik, jättes kaotajad tiitlitest ja võidurahast ilma, mis tagab selle, et sel õhtul kergeid lahinguid näha ei saa!
  • Piletid on saadaval Piletitasku veebilehel.
GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel