Monika Kuzmina ja Svetlana Silitsenko. Foto: GoodFight, Virko Veskoja

Monika Kuzmina ja Svetlana Silitsenko. Foto: GoodFight, Virko Veskoja

VIDEO I Salamatini elukaaslane Svetlana ootamatus intervjuus elust võitlussportlasega: muretsen rohkem, kui Dmitry ise

14. september 2024 | Uudised, Yakuza Fight

Iga võitleja vajab tuge, ja Dmitry Salamatinil on selleks tema pruut Svetlana Silitsenko, kes seisab alati tema kõrval nii heas kui halvas. Intervjuus GoodFightiga jagas Svetlana ausalt, millist emotsionaalset koormust toob kaasa Dmitry matšide kõrvalt jälgimine ning kuidas ta elab kaasa iga võitluse hetkele. “Ma arvan, et muretsen rohkem kui Dmitry ise,” tunnistas Svetlana. “Mulle on oluline, et ta võidaks, sest ma näen, kui palju ta treeningutele ja tööle pühendub.”

Võitluste eel ja ajal on Svetlana alati kohal, isegi kui see on emotsionaalselt raske. “Viimane kaotus tuli ootamatult. Olin kindel, et ta võidab, eriti kuna ta oli juba varem sama vastase vastu võitnud,” meenutas ta.

Viimane kaotus tuli ootamatult. Olin kindel, et ta võidab, eriti kuna ta oli juba varem sama vastase vastu võitnud.

Dmitry puhul paistavad tema südamlikkus ja hoolivus silma ka võitluste vahel. Hoolimata oma pingelisest treening- ja töögraafikust leiab ta alati aega ka oma lähedastele. Svetlana meenutas üht erilist päeva, kui Dmitry organiseeris neile suurepärase kohtingu, kulutades võiduraha täielikult nende ühisele ajale. “See oli pikk, suur kohting. Me käisime spaas, muuseumis ja kontserdil. Ta kulutas kõik võidetud raha meie päevase seikluse peale,” rääkis Svetlana naerdes.

Monika Kuzmina ja Svetlana Silitsenko. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Monika Kuzmina ja Svetlana Silitsenko. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Svetlana tunnistab, et kuigi ta tunneb muret iga Dmitry võitluse pärast, on parem olla kohal ja näha kõike oma silmaga kui oodata kodus tulemusi. “Mulle tundub, et kohapeal olemine on lihtsam kui kodus ootamine ja hiljem uudiste kuulamine.”

Kohapeal olemine on lihtsam kui kodus ootamine ja hiljem uudiste kuulamine.

Salamatini järgmisel suurel võistlusel, 12. oktoobril Tallinnas toimuval Yakuza Fight 7 võitlusõhtul, on Svetlana taas tema kõrval, toetades teda koos pere ja sõpradega. “Kuigi ta ütleb, et ei vaja tuge, siis ma ei usu seda. Me kõik vajame toetust,” sõnas ta kindlalt ja lisas, et kohale tulevad kõik Dmitry sõbrad.

GALERII: GOODFIGHT, EVELIN KRUUS

  • Yakuza Fight 7 – CONTENDERS toimub juba 12. oktoobril Tallinnas, Kalevi Spordihallis.
  • Pileteid võitlusõhtule saab osta PILETITASKUST.
GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel