Sunny Edwards. Foto: @frankwarren_tv

2008. aastast võidutsenud Mthalane kaotas tiitli tundmatule inglasele

01. mai 2021 | Uudised

IBF-i kärbeskaalu meister Moruti Mthalane kaotas tiitli 30. aprillil Londonis kohalikule Sunny Edwardsile.

25-aastane Edwards hoidis distantsi ja võitis 118-111, 115-113 ja 120-108. Mthalane kaotas viimati 13 aastat tagasi. Tõsi, vastased pole olnud kõige tugevamad, kuid nende seas oli Johnriel Casimero.

Sunny (16-0) vanem vend on endine kärbeskaalu WBC meister Charlie Edwards. Ainsad Briti vendadest meistrid olid seni Liam ja Callum Smith. „Meie isa läheb pööraseks, kui meist mõlemad meistrid saavad, sest ta ütles seda juba siis, kui ma olin 10-aastane,” sõnas Sunny.

Ta oli Mthalanega varem trennis poksinud. Sunny nägi siis, milline tase eksisteerib parimate seas, aga ütles ka, et kellelgi ei õnnestu Sunny Edwardsit ringis tabada, kui Sunny Edwards otsustab eest põigelda. „Ma pean hoiduma tema sirgest. Ta surub kogu aeg. Pean esimeste raundidega edu saavutama ja siis seda hoidma teises pooles,” ütles Edwards.

Sunny, keda on soengu pärast nimetatud ka Baby Spice’iks, alistas profidebüüdis 2016. aastal Hispaanias neljaraundises kohtumises punktidega Sergei Tassimovi.

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel