Svetlana. Foto: ekraanitõmmis

Svetlana. Foto: ekraanitõmmis

VIDEO I Dmitry Salamatini elukaaslane pärast Yakuza Fighti: hüüdsime talle koguaeg, et “löö! löö”

17. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

Möödunud laupäeval Kalevi Spordihallis toimunud Yakuza Fightil käis ringis ka Dmitry Salamatin, kes pakkus pealtvaatajatele põnevat võitlust ja tõi Eestile ainsa võidu. Tema kõrval olid kaaslased ja toetajad, nende seas ka elukaaslane Svetlana, kes jagas pärast võistlust oma siiraid emotsioone.

Svetlana, Dmitry elukaaslane, tunnistas, et esimene raund möödus tema jaoks küllaltki hästi, kuid teises raundis tundis ta Dmitry üle ka natuke muret. “Ma olen alati natuke mures, kuid teine raund oli kõige hullem. Lõpuks oli ta Dmitry-ga ise rahul, kuigi ta ootas ilmselt nokauti. Seekord see kahjuks ei õnnestunud,” sõnas Svetlana, lisades, et tegemist oli siiski hea võitlusega, kuigi tema enda närvid olid pingul. “Me hüüdsime kogu aeg “löö löö löö”, isegi siis, kui polnud põhjust löömiseks,” meenutas ta.

Me hüüdsime kogu aeg “löö löö löö”, isegi siis, kui polnud põhjust löömiseks.

Svetlana. Foto: ekraanitõmmis

Svetlana. Foto: ekraanitõmmis

Kuigi Dmitry ise oma võitlusega täielikult rahule ei jäänud, püüdis ta olukorda selgitada: “Ma ootasin endalt rohkem, aga ei näidanud kogu oma võimu.”

Pärast võistlust oli ees ootamas võidu tähistamine, sest Dmitry oli ainus eestlane, kes võitlusõhtul võidutses. “Ma arvan, et ostame palju toitu, sest me ei saanud enne süüa. Ootame juba, et saaks palju süüa, muusikat kuulata ja lihtsalt lõõgastuda,” jagas Svetlana nende õhtuseid plaane.

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel