Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Foto: GoodFight, Evelin Kruus

VIDEO I Vennad Turilovid emaga Yakuza Fightil: väga põnev on, lõpuks tuli võit ka Eestile

16. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

12. oktoobril toimunud Yakuza Fight 7 võitlusõhtul oli kohal ka perekond, kelle elud on taipoksiga läbi ja lõhki põimunud. Pojad Artjom, Danil ja Dimitri käivad igapäevaselt taipoksi trennides ning nende ema Heret on tulihingeline võitlusspordi fänn. Yakuza Fightile oli perekond kaasa toonud kirgliku toetuse kodumaistele sportlastele.

Ema Heret väljendas võitluste vahel oma rõõmu ja elevust: “Väga põnev on, lõpuks tuli võit ka meile. Hääled on ära karjutud ja ei teagi, kuidas homme tööle minna.” Tema poegadele avaldasid kõige rohkem muljet Dmitry Salamatini ja Markus Mittali matšid ning eriti põnev oli nende arvates vaadata Rustam Gurbanovi comebacki pärast pikka pausi.

Heret Kari ja Monika Kuzmina. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Heret Kari ja Monika Kuzmina. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Hereti sõnul on taipoks üks eriline spordiala, mis on talle endalegi üllatavalt justkui nakkav. “Võitlussportlased on kõik nii ägedad. See, kuidas nad üksteist hoiavad.. Me vahel naerame, et see on nii nunnu spordiala – kallistavad ja siis madistavad ning jälle kallistavad. See on fantastiline spordiala,” kirjeldab Heret oma emotsioone ning paljastab, et plaanib ehk isegi peagi treeningutega alustada.

Võitlussportlased on kõik nii ägedad. See, kuidas nad üksteist hoiavad.. Me vahel naerame, et see on nii nunnu spordiala – kallistavad ja siis madistavad ning jälle kallistavad. See on fantastiline spordiala.

Naudi igat hetke ja võimalust, mis sulle antakse!

Selleks puhuks on poeg Danilil emale ka kasulikke nippe jagada: “Esiteks, ei tohi karta. See on küll spordiala, kus on kasutusel rusikad, küünarnukid, jalalöögid ja kõik muu, aga kõige olulisem on see, et sa ei tohi karta. Teiseks – tuleb lõpuni vastu pidada. Kui sa poolepealt lõpetad, siis on hiljem endale raske andeks anda,” selgitab Danil. Kolmanda ning seejuures kõige olulisema nõuandena toob Danil välja selle, kui oluline on sellist spordiala nautida: “Naudi igat hetke ja võimalust, mis sulle antakse!”

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel