Dmitri Kulikov. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Dmitri Kulikov. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

VIDEO I Kellele hoidis Yakuza Fightil pöialt Dmitri Kulikov? “See oli kõige parem matš, mida siin näinud olen”

16. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

12. oktoobril toimunud Yakuza Fight 7 – CONTENDERS tõi areenile võitlussportlased, kelle matšid pakkusid palju põnevust ja kirgi kõikidele võitlusspordifanaatikutele. Üritusel viibis ka Dmitri Kulikov, kellele on võitlussport alati hingelähedane olnud.

Küsimusele, kuidas ta end sellel võistlusel tunneb, vastas Dmitri Kulikov rõõmsalt: “Mul on nii hea meel, et see võistlus täna siin toimumas on. Inimesed saavad oma viha ja stressi välja elada, vaadates, kuidas tugevad mehed üksteisega võitlevad. Eriti meeldib mulle see, et siin on aus mäng – võideldakse, antakse teineteisele vastu vahtimist, aga lõpuks kallistatakse ja surutakse kätt. See on väga hea näide sellest, kui võimas see sport on.”

Eriti meeldib mulle see, et siin on aus mäng – võideldakse, antakse teineteisele vastu vahtimist, aga lõpuks kallistatakse ja surutakse kätt.

Dmitri Kulikov on ise endine professionaalne jalgpallur ja saavutanud sportlase karjääri jooksul palju. “Ma olen olnud jalgpallur, kõrgliiga kohtunik, vaatleja ja igas ametis spordis kätt proovinud,” jagas Kulikov oma kogemusi.

Monika Kuzmina ja Dmitri Kulikov. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Monika Kuzmina ja Dmitri Kulikov. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Rääkides Yakuza Fight 7 matšidest, tõstis Kulikov esile Dmitry Salamatini esituse ringis. “See oli siiani kõige parem matš, mida ma näinud olen. Finaalid tulevad ka kindlasti tugevad, kuid see oli hetkel tõeliselt ilus võitlus,” tunnustas ta võitjat.

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel