Zanna Peterson, Monika Kuzmina ja Keira. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Zanna Peterson, Monika Kuzmina ja Keira. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

VIDEO I Jakov Petersoni ema Zanna jälgib poja tegemisi uhke südamega: ta saavutab kõik eesmärgid, mille endale seab

16. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

12. oktoobril toimunud suursündmusel Yakuza Fight 7 – CONTENDERS olid võitlejate ja nende fännide kõrval kohal ka need, kes olid tulnud toetama hoopis neid, tänu kellele suursugune võitlusõhtu üldse toimuda saab. GoodFight püüdis ürituselt kinni Yakuza Fight 7 ühe peakorraldaja Jakov Petersoni ema Zanna ja tütre Keira.

Keira, Jakovi tütar, märkis, et hoolimata sellest, et isa on ürituse eel palju kodust eemal olnud ning tema töö on küllaltki intensiivne, saab ta selle kõigega suurepäraselt hakkama: “Isa on kodust küll palju ära, aga ta saab väga hästi hakkama,” kinnitas Keira, tunnustades oma isa pingutusi.

Küsimusele, kas Keira ka ise poksi vastu huvi tunneb, sõnas Keira: “Vahepeal mulle meeldib poksi vaadata, aga ma ei ole veel kindel, kas tahaksin ise poksitrenni minna – võib-olla tulevikus.”

Keira. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Keira. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Jakovi ema, Zanna Peterson, tunnistas, et jälgib oma poja saavutusi suure uhkusega ning tõstis esile, et Jakov on teinud tohutult tööd, et tuua suur võitlusspordisündmus Eestisse. “Olen tema üle väga uhke. Ta on seadnud endale eesmärgid ja need saavutanud, Olümpiamängudest kuni Yakuza Fightini,” sõnas Zanna. Lisaks kinnitas ema, et vaatamata oma tihedale graafikule, pühendab Jakov alati aega ka oma perele.

Zanna Peterson. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Zanna Peterson. Foto: GoodFight, Evelin Kruus

Küsimuse peale, kuidas tunneb end ema teades, et tema poeg on valinud karjääri, mis ei too kiiret rikastumist, vastas Zanna rahulikult: “Palk ja raha ei ole elus kõige tähtsamad. Tähtis on see, et sa teed midagi, mida sa tõeliselt tahad, isegi kui sa selle eest kohe raha ei saa, aga saavutad seeläbi oma eesmärgi.”

Palk ja raha ei ole elus kõige tähtsamad. Tähtis on see, et sa teed midagi, mida sa tõeliselt tahad, isegi kui sa selle eest kohe raha ei saa, aga saavutad seeläbi oma eesmärgi.

Nii Zanna kui Keira kirjeldasid uhkusega, et Jakov on nende silmis suurepärane isa ja poeg. “Jakov on kõige parem inimene maailmas,” kinnitasid nad kui ühest suust.

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel