Jakov Peterson. Foto: GoodFight, Joosep Ints

VIDEO I Jakov Peterson Yakuza Fight 7 eel: me oleme valmis, sportlased on valmis!

12. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

Yakuza Fight pressikonverentsil kommenteeris kaalumisprotsessi võistluste korraldaja Jakov Peterson, kelle sõnul kaalumise osas üllatusi polnud. Peterson selgitas: “Kõik võistlejad jõudsid lõpuks kohale ja olid kaalus, mis on kõige tähtsam. Mõni pidi viimasel hetkel veel kaalu võtma, kuid see õnnestus kõigil.”

Võistluste korraldajad pidid ühe võistleja haigestumise tõttu tegema vahetuse, kuid Peterson märkis, et see teade tuli piisavalt varakult: “Meil oli õnne, et Leedu sportlase haigestumisest anti teada nädal või poolteist enne võistlust, mis andis piisavalt aega asendaja leidmiseks. Leedul on suur klubi ja asendaja oli kohe võtta.”

Jakov Peterson. Foto: GoodFight, Joosep Ints

Rääkides Rustam Gurbanovi kaalulangetamisest, mainis Peterson, et sportlane pidi viimasel hetkel mõned grammid alla võtma: “Rustam oli alates suvelaagrist eesmärgiks võtnud kaalu langetamise ja viimased grammid tuli maha võtta just enne kaalumist. Tema vastane, kes on võitnud 51 matši 57-st, on samuti tugev konkurent.”

Rääkides Markus Mittalist, märkis Peterson, et Tai laagris on tehtud kõva tööd ja ta ootab põnevusega, mida sportlane ringis suudab: “Markuse areng on olnud silmaga nähtav ja ootan, mida ta suudab ringis saavutada.”

Yakuza Fight 7 toob kokku mitmeid põnevaid vastasseise, sealhulgas Dmitry Salamatini ja tema vastase, kelle vahel olla juba enne võitlust tekkinud kerge sõnavahetus. Peterson usub, et sellest kujuneb huvitav fight: “Nii Salamatin kui tema vastane on oma karakteritelt värvikad, kuid ringis keskenduvad nad kindlasti võitlusele.”

Monika Kuzmina

Vaata veel