Yakuza Fight 7 – kes nende seast kroonitakse 4-mehe turniiri võitjaks -71 kg kaaluklassis?

08. oktoober 2024 | Uudised, Yakuza Fight

Eesti võitlusspordi maastikul on ees ootamas üks aasta suurimaid sündmusi – Yakuza Fight 7 – CONTENDERS, mis toimub 12. oktoobril Tallinnas, Kalevi Spordihallis. Suursündmus toob kokku andekad võitlejad Eestist ja välismaalt, pakkudes vaatemängu, kus iga löök ja strateegiline liikumine võivad otsustada võitja saatuse – ürituse motoks on “Võitja võtab kõik!”

Yakuza Fight 7 keskmes on kaks 4-mehe turniiri, millest esimene toimub -71 kg kaaluklassis.

Ringi astuvad:

Markus Mittal (Eesti)

Eesti võitleja Markus Mittal astub Kalevi Spordihallis võistlustulle kohaliku publiku ees. Kevin Renno Võitlusspordi Akadeemias treeniv Mittal on pidanud maha neli professionaalset matši, millest kolme võidud kuuluvad talle. Mittal on paremakäeline võitleja, kaalub 71 kg ning on 183 cm pikk.

Albert Thiangdee (Soome)

Soomet esindav Albert Thiangdee treenib Fight4all klubis Mikael Gebala juhendamisel. Kuigi Thiangdee professionaalne karjäär on alles algusjärgus, õnnestus tal sel aastal võita juba ka K-1 Soome meistritiitel. Thiangdee sõnul soovib ta Yakuza Fightist osa võtta, sest näeb selles võitluses võimalust avardada oma võimalusi ja nautida võitlust​. Ta on vasakukäeline, kaalub 71 kg ja on 175 cm pikk.

Aleksandr Cherkesov (Läti)

Aleksandr Cherkesov esindab Lätit ja treenib Tkachenko Teami all. Ta on võitluskunstidega tegelenud juba 10-aastasest peale ning on saavutanud 3. koha WAKO maailmameistrivõistlustel. Cherkesovi senine professionaalne karjäär hõlmab kolme matši, millest ühe ta on võitnud nokaudiga. Cherkesov kaalub 71 kg ja on 182 cm pikk.

Kamil Káninský (Tšehhi)

Tšehhit esindav Kamil Káninský on üks kogenumaid võitlejaid selles kaaluklassis. Ta on pidanud 13 professionaalset matši, millest on võitnud 8, sealhulgas 4 nokaudiga. Káninský näeb Yakuza Fight turniiris võimalust, panna end proovile rahvusvahelisel võistlusel ning saada uusi kogemusi. Ta on paremakäeline võitleja, kaalub 71 kg ja on 169 cm pikk. ​

  • Yakuza Fight 7 – CONTENDERS toimub juba 12. oktoobril Tallinnas, Kalevi Spordihallis. Piletid on saadaval Piletitasku veebilehel.
GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel