Sander Reemets. Foto: Virko Veskoja

Sander Reemets. Foto: Virko Veskoja

VIDEO! Tallinn Open 2024: Sander Reemets astub võitlusringi suurte ambitsioonidega

26. september 2024 | Eesti Poksiliit, Uudised

Sel nädalavahetusel toimuval Tallinn Open 2024 poksivõistlusel on kohal Eesti poksi paremik ning nende seas ka Sander Reemets.

Sander Reemetsa ettevalmistus turniiriks on olnud intensiivne ja põhjalik. “Olen kogu suve keskendunud üldfüüsilisele ettevalmistusele – olen palju jooksnud ja tõuse teinud,” kirjeldab ta. Lisaks osales Reemets mitmetes sparringlaagrites nii Soomes kui ka Eestis. Tema koduklubiks on Tartu Poksiklubi Sirge, kus teda juhendab Eesti koondise peatreener Artur Sinilill.

Sander Reemets. Foto: Virko Veskoja

Sander Reemets. Foto: Virko Veskoja

Kui hinnata võitlusspordi olukorda Eestis, on Reemets oma sõnul optimistlik. Ta tunneb, et Eesti võitlussport on heal tasemel, eriti kui vaadata erinevaid vanuseklasse, kus on toodud koju arvukalt medaleid tiitlivõistlustelt ja profimatšidelt.

Oma isiklikest eesmärkidest rääkides on Reemets sihikindel: “Praegu on minu peamine eesmärk tulla Eesti meistriks.” Ta tunnistab, et kuigi unistusi on palju ja lisaks on ta mõtteid mõlgutanud ka vabavõitluse osas, on praegusel hetkel kogu fookus Eesti meistritiitlil.

Sander Reemets. Foto: Virko Veskoja

Sander Reemets. Foto: Virko Veskoja

Reemets soovitab võitlusspordiga tegelemist kõigile, kellele see vähegi huvi pakub. “Võitlusspordi võlu seisneb selles, et see paljastab inimese tõelise iseloomu. See õpetab enesekontrolli ja enesekehtestamist, mis on elus olulised omadused,” usub ta.

Võitlusspordi võlu seisneb selles, et see paljastab inimese tõelise iseloomu. See õpetab enesekontrolli ja enesekehtestamist, mis on elus olulised omadused.

GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel