Mark Andrejev. Foto: Virko Veskoja

VIDEO! Mark Andrejev on Tallinn Openiks valmis: tahan saada Eesti parimaks profipoksijaks

26. september 2024 | Eesti Poksiliit, Uudised

Juba sel nädalavahetusel toimub Kalevi Spordihallis kauaoodatud poksisündmus Tallinn Open 2024, kus osalevad poksijad nii Eestist kui ka välisriikidest. Üheks kodumaiseks võistlejaks on Mark Andrejev, kes on võitluseks põhjalikult valmistunud.

Andrejevi ettevalmistused turniiriks algasid juba augusti keskel, mille käigus on ta treeninud intensiivselt Narva Paemurru Spordikoolis. Tema juhendajaks on treener Vassili Panov, kellega koostöös on Andrejev teinud suurt tööd, et saavutada parim võimalik vorm.

Mark Andrejev. Foto: Virko Veskoja

Eesti võitlussporti hindab Andrejev kriitiliselt, tõdedes, et üldine tase on veel madal, kuid kindlasti parandatav. Tema arvates vajab ala rohkem toetust nii valitsuse kui avalikkuse poolt, et tuua poks ja võitlusspordid üldiselt suurema tähelepanu alla ning tõsta noorte huvi selle vastu.

Poks vajab rohkem toetust nii valitsuse kui avalikkuse poolt.

Mark Andrejev. Foto: Virko Veskoja

Oma karjääri osas on Andrejev ambitsioonikas. Tema suurim unistus on tõusta Eesti parimaks profipoksijaks. Andrejev rõhutab, et võitlussport ei ole vaid füüsiline väljakutse, vaid pakub ka olulisi isiklikke väärtusi. “Võitlussport õpetab distsipliini, tugevdab iseloomu ja annab kõik mehelikud omadused, mida elus vaja on,” ütleb Andrejev.

Võitlussport õpetab distsipliini, tugevdab iseloomu ja annab kõik mehelikud omadused, mida elus vaja on.

  • Mark Andrejevit ja teisi Eesti poksijaid saad Tallinn Openil toetada juba 27.-29. septembrini Tallinnas, Kalevi Spordihallis. Lisainfo ja piletid: Estonian Boxing Cup Tallinn Open 2024
GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel