Dmitry Salamatin. Foto: Virko Veskoja

Dmitry Salamatin. Foto: Virko Veskoja

VIDEOD! Yakuza Fight 7 – CONTENDERS! Šults, Salamatin ja Gurbanov kutsuvad pingelise võitluse eel fänne kaasa elama

19. september 2024 | Uudised, Yakuza Fight

Yakuza Fight 7 lähenedes kasvab pinge nii fännide kui ka võitlejate seas. Kuigi suursündmuseni on jäänud vähem kui kuu, on nelja mehe turniiride esimesed vastased endiselt teadmata, mistõttu peab Marko Šults valmistuma, teadmata, kellega kolmest mehest ringis kohtub. Šultsi esimene vastane selgub päev enne kaalumisel.

Eesti võitlejad Marko Šults, Dmitry Salamatin ja Rustam Gurbanov kinnitavad oma videokutsetes, et on võitluseks täielikult valmis ning ootavad publiku toetust kõigilt võitlusspordifännidelt.

Marko Šults. Foto: Virko Veskoja

Marko Šults. Foto: Virko Veskoja

Marko Šults on 26-aastane Eestist pärit K-1 võitleja, kes on tuntud oma tehnilise osavuse ja vastupidavuse poolest. Šults, kes esindab Leader Muay Thai Estonia klubi ja kelle treeneriks on Aleksei Kurdin, on seni pidanud 24 professionaalset lahingut, millest on ta võitnud 14, seitse neist nokaudiga. Tema parim saavutus on 2019. aasta Eesti kickboxingu meistritiitel ning 2023. aastal KOK 115 turniiri finaali jõudmine. Yakuza Fight 7 – CONTENDERS võistlusel astub Šults ringi nelja mehe turniiril kaaluklassis -80kg. Šultsi enda sõnul on tema eesmärk ees ootaval võistlusel taas oma piire nihutada ning end proovile panna.

Rustam Gurbanov on 31-aastane K-1 võitleja, kes esindab samuti Eestit ja treenib Leader Muay Thai klubis. Gurbanovi võitlejakarjäär sai alguse aastal 2009 ning oma 15 aasta pikkuse karjääri jooksul on mees pidanud 12 professionaalset võitlust. Neist kaheksal korral on Gurbanov tunnistatud vastasest paremaks ning neljal korral on talle võidu toonud nokaut. Eelseisvat võitlust ootab Gurbanov enda sõnul eelkõige seetõttu, et armastab väljakutseid, ning just seda Yakuza Fight talle pakubki. Mees astub ringi kaaluklassis -63,5kg, kus tema vastaseks on Tšehhi võitleja Mikhailo Berdianskyi.

Dmitry Salamatin, hüüdnimega “Saloma”, on 24-aastane Muay Thai võitleja, kes on juba oma karjääri jooksul saavutanud silmapaistvaid saavutusi. Ta on 2022. aasta IFMA Euroopa meister ning treenib Garant spordiklubis Sergei Vinokurovi käe all. Dmitry on seni pidanud viis professionaalset matši, millest neljal on tunnistatud vastasest paremaks just Dmitry. Yakuza Fight 7 võitlusel astub Salamatin ringis vastamisi Soomet esindava Volodymyr Holubieviga.

  • Yakuza Fight 7 – CONTENDERS leiab aset juba 12. oktoobril Tallinnas, Kalevi Spordihallis. Lisaks Šultsile ja Salamatinile astub samal õhtul ringi veel 10 võitlejat nii Eestist kui välismaalt. Suur võitlusõhtu toob pealtvaatajateni kaks K-1 nelja mehe turniiri ning kaks K-1 Pro Fighti. Õhtule lisab pinget asjaolu, et võitlejate vastased selgitatakse välja alles päev enne suursündmust, 11. oktoobril toimuval ametlikul kaalumisel.
  • Pileteid võitlusõhtule saab osta PILETITASKUST.
GoodFight

GoodFight püstitab kogu ühiskonnale küsimuse: kuidas mõelda nagu sportlane, võitlussportlane? Milline on üks tõeline ühiskonna kangelane ja kuidas saada spordikangelaseks?

Vaata veel